Miten meistä tuli Pipedriven Suomen suurin ja virallinen jälleenmyyjä?

Kaikki alkoi siitä, kun kolmisen vuotta sitten etsimme hyvää CRM-järjestelmää omaan käyttöömme softaprojektien myyntiin. Tarkan seulonnan jälkeen päädyimme valitsemaan Pipedriven.

Yksi valintaperusteista oli se, että Pipedrivessä oli markkinoiden parhaat rajapinnat. Se puolestaan mahdollisti 15 vuotta kyteneen idean toteuttamisen.

Olin nimittäin paljon pohtinut sitä, miten voisin soittaa myyntipuheluita vain kiinnostuneille, ja jättää häiritsemättä ne ei-kiinnostuneet. Ratkaisuksi tähän kehitimme yksinkertaisen integraation, joka tuo sähköpostiuutiskirjeiden klikkaajat suoraan liidiksi Pipedriven myyntiputkelle. Ja sitten soitetaan niille.

Pipechimp todella toimii!

Integraatio säästi aikaa ja vaivaa tuomalla meille suoraan käteen ne, jotka jo tuntevat yrityksen ja tuotteet, ja ovat osoittaneet kiinnostuksensa. Mikä muuten on lämpimän liidin määritelmä.

Olimme kyllä itsekin melko hämmästyneitä, kun huomasimme, että integraation avulla kauppaa kohti tarvittavien myyntipuheluiden määrä putosi kymmenesosaan!

Siitä innostuneina päätimme julkaista integraatiomme Pipedriven Marketplacella. Integraatio sai nimen Pipechimp. Ja ilmeisesti se jonkun muunkin mielestä on hyvä idea, sillä Pipechimpillä on jo 3500 rekisteröitynyttä käyttäjää 52 eri maassa.

Pipedrive kiinnostuu

Otimme asiakkaille käyttöön liidiautomaatioitamme Suomessa, ja luonnollisesti otimme aina käyttöön myös Pipedriven, koska koko homma oli rakennettu Pipedriven päälle.

Ja kun Pipedrive noin puolitoista vuotta sitten alkoi perustaa jälleenmyyjäorganisaatiota, he kysyivät meiltä, haluaisimmeko olla Pipedriven virallinen jälleenmyyjä, kun olemme jo Suomen suurin. Siihen oli helppo vastata myöntävästi, koska Pipedrive on otettu vastaan asiakaskunnassamme todella hienosti.

Suoritimme sertifikaatit ja hioimme käyttöönottoprosessimme täydelliseksi niin, että CRM lähtee tulille varmasti. Kaikki jotka ovat CRM-projekteissa olleet mukana, tietävät että se on CRM-projektien Akilleen kantapää.

Jos siis olet kiinnostunut Pipedrivesta, liidiautomaatiosta tai käyttöönottoprojektistamme, buukkaa meiltä demo. Käymme tarpeenne läpi, ja esittelemme kuinka Pipedrive niihin vastaa.

Bookkaa lyhyt 20 min. yrityskohtainen Pipedrive-demo

Jos olet vastuussa myynnistä, niin uskon 100 000 myyntitiimin ja lähes 5/5 käyttäjäarvioiden keskiarvon olevan sen verran kovia lukuja, että sinun kannattaa käyttää hetki selvittääksesi, voisiko Pipedrive tuoda muiden kokemat hyödyt myös teidän yrityksellenne.

Voit kysyä asiakaspalvelultamme mitä tahansa Pipedrivesta tai muista tuotteistamme ja palveluistamme, ja hän löytää oikean asiantuntijan kertomaan sinulle kaiken mitä haluat tietää. Timon kautta voit myös varata ajan noin 20 minuutin yrityskohtaiseen Pipedrive-demoon, jossa näet konkreettisesti kuinka Pipedrive toimii ja mitä lukuisia hyötyjä se voi yrityksellesi tuoda. Demoon voit kutsua yrityksesi päättäjiä ja työkavereitakin, sillä mukaan mahtuu 50 osallistujaa.


Varaamalla demon annat meille GDPR:n ja tietosuojaselosteemme mukaisesti luvan tallentaa ja käsitellä yhteystietojasi myynti- ja markkinointijärjestelmissämme sekä luvan lähettää markkinointisähköpostia palveluistamme. Voit halutessasi milloin tahansa poistua postituslistaltamme kunkin sähköpostin lopussa olevasta linkistä.

Vastaa