Miksi valitsimme Pipedriven omaksi työkaluksemme?

Olen vuosien mittaan ottanut sekä itselleni että asiakkaille useita CRM-järjestelmiä käyttöön. Perinteiset CRM:t ovat kuitenkin mielestäni lähinnä raportoinnin hautausmaita, eivät niinkään myyntiä helpottavia työkaluja.

Kun aloimme muutama vuosi sitten etsiä CRM-järjestelmää omaan käyttöön, en halunnut mitään niistä, joista oli aiempaa kokemusta. Perehdyin asiaan ja laadin listan viidestä parhaasta modernista softasta, joista päädyimme valitsemaan Pipedriven.

Pipedriven etuja: aktiviteettipohjaisuus ja hyvät rajapinnat

Kaupat syntyvät monien pienten tekojen sarjana. Mitä paremmin ja oikea-aikaisemmin nuo teot toteutuvat, sitä varmemmin myös kauppa toteutuu. Nimenomaan tähän Pipedrive ohjaa automaattisesti. Se seuraa ja muistuttaa mikä on seuraava tehtävä. Näin asiat etenevät oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan.

En pidä ohjelmista, joissa pläräillään valikoita – pienet yksityiskohdat aiheuttavat kaaoksen. Pipedriven selkeys auttaa näkemään kokonaisuuksia nopeasti ja hallitsemaan niitä vaivattomasti.

Pipedrivessä on myös hyvät rajapinnat, joiden avulla järjestelmään voidaan yhdistää muita ohjelmistoja ja sovelluksia. Pipedrive ei ole jähmeä monoliitti, vaan lisäosien avulla siitä saa rakennettua niin monipuolisen kuin tarvitaan. Ja jos tarpeet muuttuvat, lisäosia voi helposti vaihdella sen mukaan.

Loistavat mobiiliominaisuudet

Pipedriven mobiiliapplikaatio kuljettaa mukana yhteystiedot, eikä jokaista numeroa ja osoitetta tarvitse näpytellä erikseen talteen. Luonnollisesti myös kaikki aktiviteetit kulkevat mukana, joten pysyt ajan tasalla myös tien päällä. Omin käsin ei tarvitse kirjoittaa edes muistioita, sillä ne voi sanella suoraan puhelimeen.

Yrityksenä Pipedrive on kyennyt säilyttämään pienyrityksen hengen, ja se näkyy positiivisella tavalla myös itse tuotteessa. Pipedrive on toimiva ja pirteä tuote, jota kehitetään jatkuvasti paremmaksi. Pipedrive täytti meidän kaikki toiveemme, ja siksi uskallamme suositella sitä teillekin.

Bookkaa lyhyt 20 min. yrityskohtainen Pipedrive-demo

Jos olet vastuussa myynnistä, niin uskon 100 000 myyntitiimin ja lähes 5/5 käyttäjäarvioiden keskiarvon olevan sen verran kovia lukuja, että sinun kannattaa käyttää hetki selvittääksesi, voisiko Pipedrive tuoda muiden kokemat hyödyt myös teidän yrityksellenne.

Voit kysyä meiltä mitä tahansa Pipedrivesta tai muista tuotteistamme ja palveluistamme, ja hän löytää oikean asiantuntijan kertomaan sinulle kaiken mitä haluat tietää. Voit myös varata ajan noin 20 minuutin yrityskohtaiseen Pipedrive-demoon, jossa näet konkreettisesti kuinka Pipedrive toimii ja mitä lukuisia hyötyjä se voi yrityksellesi tuoda. Demoon voit kutsua yrityksesi päättäjiä ja työkavereitakin, sillä mukaan mahtuu 50 osallistujaa.


Varaamalla demon annat meille GDPR:n ja tietosuojaselosteemme mukaisesti luvan tallentaa ja käsitellä yhteystietojasi myynti- ja markkinointijärjestelmissämme sekä luvan lähettää markkinointisähköpostia palveluistamme. Voit halutessasi milloin tahansa poistua postituslistaltamme kunkin sähköpostin lopussa olevasta linkistä.

Vastaa