Pipedrive CRM on käyttäjiensä mielestä parasta A-ryhmää

 

Esitteiden ja myyjien kauniit korulauseet ja pitkät ominaisuuslistat ovat sanahelinää oikeiden käyttäjien arvioiden rinnalla. Virtaviivaisimmatkaan prosessit tai hienoimmatkaan tietojärjestelmät eivät tuota tuloksia, jos niitä ei käytetä. Tässä kohtaa käytettävyys ja käyttäjien kokema hyöty päivittäiseeen tekemiseen nousevat arvoonsa.

Onneksi järjestelmähankintojen tueksi on nykyisin tarjolla useita matkailu- ja ravintolamaailmasta tuttuja ”cutomer voice” -tyyppisiä arviointisivustoja. Edustamamme Pipedrive keikkuu useimmiten em. arvostelulistojen kärkipaikalla.

Tässä muutamia esimerkkejä:

Näitä täydentää vielä mukavasti tämä ammattilaisten tekemä Gartnerin raportti

Arvostelulistoilta ja Gartnerin raportista löytyy lähes kaikki Suomen markkinoilla myynnissä olevat merkittävät CRM ohjelmisto kuten Hubspot CRM, Salesforce CRM, Microsoft Dynamics CRM, Zoho CRM, Sugar CRM, Lime CRM, webCRM ja SAP CRM. Valitettavasti kuitenkin Visma CRM, Netvisor, Lemosoft ja Procountor loistavat poissaolollaan. Toki ne ovatkin vain Suomen markkinoille suunnattuja ohjelmistoja.

Vaikka valitsimme Pipedriven alunperin omaksi työkaluksemme kattavan vertailun jälkeen, niin silti on pakko sanoa, että onhan tuo tykitys mykistävää

Olemme Suomen suurin Pipedrive-jälleenmyyjä

Pipedriven kylkeen rakentamamme Pipechimp-applikaation myötä kasvoimme, kuin hieman varkain, Suomen suurimmaksi Pipedrive-jälleenmyyjäksi. Kun Pipedrive sitten vuoden vaihteessa kysyi kiinnostustamme viralliseksi jälleenmyyjäksi, oli vastaus helppo. Olemmehan uramme aikana ottaneet käyttöön noin tusinan verran erilaisia CRM-systeemejä kymmenille yrityksille ja käytimme Pipedriveä menestyksekkäästi jo itsekin.  Kaiken lisäksi tunsimme Pipedriven konehuoneen puolelta läpikotaisin ja Pipechimpin käyttöönotoissa olimme, ”siinä sivussa”, ottaneet käyttöön jo lukuisia Pipedrive-ohjelmistoja.

Vaivaton ja varma käyttöönotto

Alkuvuoden aikana olemme kehittäneet konseptin Pipedriven vaivattomaan ja onnistuneeseen käyttöönottoon. Yrityksenne tavoitteet, tarpeet ja myyntiprosessi ovat sen ytimessä. Hyödynnämme pitkää ratkaisumyynnin tekemisen, kehittämisen ja johtamisen kokemustamme sen nopeaan omaksumiseen ja muokkaamme kanssanne Pipedriven vastaamaan niihin. Koulutamme pääkäyttäjillenne ja myyjillenne tarvittavat kyvykkyydet prosessin tuloksekkaaseen pyörittämiseen ja johdolle rakennamme haluttaessa reaaliaikaiset mittaristot taskuun tavoitteiden ja tulosten seuraamiseen. Koko tämä ruljanssi menee läpi, yrityksestä riippuen, yleensä muutamassa viikossa.

Suomenkielinen tukipalvelu

Olemme rakentaneet Pipedrivelle suomenkielisen tukiorganisaation, jolla ei todellakaan mene sormi suuhun aplikaatiokehityksemme tuoman syvällisen teknisen ymmärryksen ansiosta. Mahdollisia mahdottomia tapauksia varten meillä on lisäksi suorat yhteydet Pipedriven organisaatioon ja johtoon useilla eri tasoilla, joten yksikään haaste ei jää ratkaisematta. Teille tuki näyttäytyy yhden luukun periaatteella.

Liitokset muihin tietojärjestelmiin

Olemme taustaltamme teollisuusautomaation ja sulautetujen järjestelmien kehittäjiä. Niissä integraatiot tehdään millisekuntitasolla, joten teknisesti liiketoimintajärjestelmien integrointi on meille kuin palauttava lenkki huippu-urheilijalle. Pitkä kokemuksemme myynnin ja liiketoimintojen toteutus-, kehitys- ja johtotehtävissä tuo meille puolestaan kyvyn ymmärtää liiketoimitaanne. Näiden tekijöiden yhdistelmänä voimmekin luvata, että saamme kytkettyä Pipedrivenne mihin tahansa, missä on sähkö. Jopa siihen kuuluisaan kahvinkeittimeen, jos se on liiketoimintanne kannalta järkevää. Tätä helpottaa toki se tosiasia, että Pipedriven API-rajapinnat ovat erittäin kattavat. Olemme aktiivisesti myös testanneet Pipedriven Marketplacesta löytyviä aplikaatioita, joten halutessanne voimme ottaa käyttöön ja kouluttaa niistä yrityksenne käyttöön kattavan kokonaisuuden.

Bookkaa lyhyt 20 min. yrityskohtainen Pipedrive-demo

 
Jos olet vastuussa myynnistä, niin uskon 100 000 myyntitiimin ja lähes 5/5 käyttäjäarvioiden keskiarvon olevan sen verran kovia lukuja, että sinun kannattaa käyttää hetki selvittääksesi, voisiko Pipedrive tuoda muiden kokemat hyödyt myös teidän yrityksellenne.

Voit kysyä meiltä mitä tahansa Pipedrivesta tai muista tuotteistamme ja palveluistamme, ja hän löytää oikean asiantuntijan kertomaan sinulle kaiken mitä haluat tietää. Voit myös varata ajan noin 20 minuutin yrityskohtaiseen Pipedrive-demoon, jossa näet konkreettisesti kuinka Pipedrive toimii ja mitä lukuisia hyötyjä se voi yrityksellesi tuoda. Demoon voit kutsua yrityksesi päättäjiä ja työkavereitakin, sillä mukaan mahtuu 50 osallistujaa.

Varaamalla demon annat meille GDPR:n ja tietosuojaselosteemme mukaisesti luvan tallentaa ja käsitellä yhteystietojasi myynti- ja markkinointijärjestelmissämme sekä luvan lähettää markkinointisähköpostia palveluistamme. Voit halutessasi milloin tahansa poistua postituslistaltamme kunkin sähköpostin lopussa olevasta linkistä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö tästä, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian