Pipedrive

Pipedrive on nykyaikainen myyjille suunniteltu asiakkuudenhallintajärjestelmä (CRM). Se on käyttäjiensä suuresti arvostama, mikä näkyy ykkössijoituksina maailman merkittävimmillä tietojärjestelmien arviointisivustoilla.

Näpertele vähemmän, myy enemmän

Yhtenäinen työvirta

Hyvin suunniteltu prosessi tekee työstä antoisaa ja työntekijöistä motivoituneita. Myyjäsi tietävät tarkasti, mitä vaiheita suoritetaan ja millä hetkellä.

Vähemmän rutiinityötä

Kukaan ei nauti rutiineista, mutta ne on pakko tehdä. Anna Pipedriven huolehtia puolestasi puhelujen, sähköpostien ja muiden tehtävien seuranta.

Pysy raiteilla

Alusta loppuun asti, Pipedrive pitää katseesi tähtäimessä ja huolehtii, että toimintasi on jokaisessa vaiheessa tarkoituksenmukaista.

Miksi kannattaa valita Pipedrive?

Helppo käyttöönotto

Johtava arviointisivusto G2Crowd arvioi Pipedriven ykkössijalle käyttöönoton helppoudessa. Henkilöstösi ei tarvitse opiskella paksuja käyttöohjepumaskoita eikä osallistua viikkoja kestäville kursseille.

Integraatiomahdollisuudet vertaansa vailla

Pipedrive Marketplacella on tarjolla laaja valikoima oheisohjelmistoja ja -sovelluksia, joiden avulla saat Pipedrivesta yksilöllisen ja monipuolisen työkalun. Me autamme varmistamaan, että kaikki solahtaa yhteen saumattomasti.

Ohjauspaneeli auttaa päätöksissä

Pipedriven ohjauspaneeli on räätälöitävissä vastaamaan strategisiin tarpeisiisi. Olitpa myyntiedustaja tai toimitusjohtaja, ohjauspaneelista näet kaiken tarvittavan tiedon vaivattomasti.

 

Jo 80 000 yritystä on valinnut Pipedriven. Mikset sinäkin?

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ