Hyvä omistaja: mitä suomalainen yrittäjä voi oppia Warren Buffettilta. Vieraana Matti Apunen ja Heikki Nuutila

Tänään podcastissa puhutaan “Hyvä omistaja” -kirjasta, joka kertoo Warren Buffettista. Pekka Poukkulan vieraina ovat toinen kirjan kirjoittajista, Tampereen yliopiston työelämäprofessori Matti Apunen sekä hallitusammattilainen Heikki Nuutila.

Warren Buffett on ehkä kaikkien aikojen menestyksekkäin sijoittaja, ja hänen johtamansa Berkshire Hathawayn menestys on innoittanut Matti Apusta ja kirjan toista kirjoittajaa Juha Vikmania pitkään.
Heitä mietitytti, voisiko Buffettin menestyksen salaisuutena oleva hyvä omistajuus toimia Suomessa huomattavasti pienemmässä kokoluokassa, jopa PK-yrityksissä, ja he havaitsivat, että kyllä voi, erinomaisesti!
Episodissa Matti Apunen avaa Warren Buffettin omistamisen filosofiaa, Pekka Poukkulan ja Heikki Nuutilan kanssa keskustellen.

Katso ja kuuntele episodi, niin kuulet kuinka hyvällä omistamisella voidaan luoda suurempia menestystarinoita, myös Suomessa.

Jos haluat kuulla lisää kasvusta ja digitaalisesta kilpailukyvystä, jätä viesti ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten:

Voit kuunnella episodin myös suosituimmissa podcast-sovelluksissa, kuten Apple Podcast tai Spotify, tämän linkin kautta: https://anchor.fm/letsdoit-fi

Matti Apusta voit seurata Twitterissä: https://twitter.com/mattiapunen

Heikki Nuutilaa voit seurata LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/heikki-nuutila-2b38281b/

Pekka Poukkulaa voit seurata LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/ppoukkula/