Junior Fullstack Developer

 

Quux Oy on pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Yritys keskittyy tilaus-toimitusketjun hallintaa tehostavien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laajasti device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset PK-yritykset että kansainväliset pörssiyhtiöt. 

 

Tehtävän kuvaus

Työtehtävät liittyvät web-sovelluspalveluiden kehittämiseen. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on kiinnostusta ja halua kasvaa junior tason osaajasta  täysimittaiseen Fullstack -kehittäjän rooliin. Tehtävässä edellytetään hyvää perusosaamista SQL-tietokantakielestä sekä aiempaa kokemusta verkkopalveluiden kehityksestä harrastuksen, opiskelun tai työkokemuksen pohjalta. Tehtävässä  tarvitaan  innostunutta ja positiivista  työotetta, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä ja pitkäjänteisyyttä. Hyvät viestintä- ja tiimityötaidot tukevat tehtävässä menestymistä. 

 

Tiimin käytössä olevat teknologiat, joihin pääset perehtymään työssäsi 

  • Java/Groovy ja JavaScript/React/TypeScript teknologiat
  • REST API toteutukset (JSON, SOAP)
  • PostgreSQL tietokanta ja SQL -kieli
  • Linux/Docker/Kubernetes ympäristö

 

Työtehtävämme tarjoaa sinulle

  • mielenkiintoisia ohjelmistoprojekteja moninaisissa ympäristöissä
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti oman kiinnostuksen suuntaamana
  •  ydintiimin tuen.

Pienessä tiimissämme et huku massaan vaan sinulla on mahdollisuus olla aidosti mukana vaikuttamassa kehitettäviin ratkaisuihin ja kehittää myös omaa osaamista tiimin tuella.  

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työn suorittamispaikka on Tampereella Onkiniemessa, mutta  joustava työkulttuurimme mahdollistaa myös ajoittaisen etätyöskentelyn. Kattavilla työterveyspalveluilla ja laajalla vakuutusturvalla tuemme työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hae siis mukaan tiimiimme alla olevalla hakulomakkeella  29.2.2024 mennessä.Tehtävä täytetään joustavasti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja työtehtävästä voi tiedustella sähköpostitse rekry@quux.fi