WordPress / WooCommerce ja PHP -kehittäjä (TAMPERE)

Haemme WordPress/WooCommerce ja PHP -kehittäjää Tampereelle. 
Oletko sinä etsimämme vahvistus tiimiimme?

Quux Oy on pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Yrityksemme keskittyy tilaus-toimitusketjun hallintaa tehostavien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laajasti device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakkaitamme ovat  sekä kotimaiset PK-yritykset että kansainväliset pörssiyhtiöt. Erityisen vahva osaaminen meillä on verkkosivustojen sekä verkkokauppojen suorituskykyisten Google -hakualgoritmeille sovitettujen teknisten ympäristöjen rakentamisesta. 

Tehtävän kuvaus

Työtehtävässä  pääset osallistumaan monipuolisiin ja vaihteleviin verkkosivusto- ja verkkokauppaprojekteihin, jotka integroituvat asiakkaan liiketoimintakokonaisuuteen. Tehtäväsi on sukeltaa  tietokantojen ja webservereiden syövereihin ja löytää  suorituskykyisten sivustojen rakentamisessa ja ylläpidossa eteen tuleviin  ongelmiin parhaat mahdolliset ratkaisuvaihtoehdot.  Työskentelet osana kokenutta ohjelmistokehitystiimiä, jossa pääset myös vaikuttamaan kehitettäviin ratkaisuihin.

Tehtävässä menestymistä tukee

 • tehtävään sopiva tekninen koulutus (esim. insinööri AMK)
 • vahva WordPress/WooCommerce ja PHP -osaaminen 
 • kyky hahmottaa ongelmia WordPress -ympäristössä
 • teemojen ja pluginien koodausosaaminen 
 • verkkopalvelinten konfigurointiosaaminen 
 • ymmärrys ja osaaminen verkkosivustojen suorituskykyoptimoinnista 
 • MySQL -tietokantaosaaminen 
 • sujuvat kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi arvostamme  Vue,  React ja NoSQL (esim. MongoDB, Redis) osaamista sekä kokemusta integraatioiden toteuttamisesta mikropalveluina esim. Node.js ympäristössä. Myös kokemus muista verkkokkauppaympäristöistä (esim. Shopify) tukee 
tehtävässä onnistumista.

Työtehtävämme tarjoaa sinulle

 • mielenkiintoisia asiakasprojekteja moninaisissa ympäristöissä
 • mukavan työyhteisön ja osaavan ydintiimin tuen
 • näköalapaikan modernien ohjelmistoteknologioiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen
 • kansainvälisen toimintaympäristön. 

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa myös ajoittaisen etätyöskentelyn. Kattavilla työterveyspalveluilla ja laajalla vakuutusturvalla tuemme työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Hae siis mukaan kehittäjätiimiimme ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@quux.fi viimeistään 22.02.2023 mennessä. Haastattelut aloitetaan joustavasti jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja työtehtävästä voi tiedustella sähköpostitse rekry@quux.fi tai puhelimitse +358 10 299 0031 (tiistaisin klo 13-15).TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettäessäsi meille hakemuksen hyväksyt tietosuojakäytäntömme, jonka mukaan rekisterinpitäjänä säilytämme hakemusta yhden (1) vuoden. Tänä aikana hakemuksesi tietoja ei käsitellä aktiivisesti. Avoimia hakemuksia säilytämme kuusi (6) kuukautta. Hakemuksiin liittyvästä rekisteristä vastaa henkilöstöpäällikkömme, joka antaa tarvittaessa lisätietoa  tietosuojakäytänteistämme (heidi.merimaki-tanskanen@quux.fi ,  +358 010 299 0031)