Ohjelmistoarkkitehti / Lead Developer

 

Quux Oy on pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Yrityksemme keskittyy tilaus-toimitusketjun hallintaa tehostavien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laajasti device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakkaitamme ovat  sekä kotimaiset PK-yritykset että kansainväliset pörssiyhtiöt.

Tehtävän kuvaus

Työtehtävät liittyvät web -sovelluspalveluihin ja niiden suunnitteluun. Saat vastuullesi yhden pitkän elinkaaren järjestelmän, jonka arkkitehtuurissa ja toteutusratkaisuissa pääset käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi.  Kehitystyön ohella  tuet kehitystiimejä vaatimusten toteuttamisessa, valvot  tuotearkkitehtuurin toteutumista sekä organisoit  tarvittaessa arkkitehtuurimuutosten suunnittelua. Työssäsi arvioit vaatimusten vaikutusta tuotearkkitehtuuriin, sekä neuvottelet ratkaisuista asiakkaidemme ja muiden teknologiatiimiemme edustajien kanssa.

 • Tehtävässä menestymistä tukee
  • monipuolinen tekninen osaaminen ja ohjelmistokehitysmenetelmien ja -työkalujen laaja-alainen hallinta
  • syvällinen Java/Groovy ja  TypeScript/JavaScript teknologioiden osaaminen
  • web -sovelluspalvelujen kehityksessä käytettyjen ohjelmistoarkkitehtuurien ja Design Patternien hallinta
  • kokemus REST API toteutuksista (JSON, SOAP)
  • syvällinen osaaminen tietokannoista (esim. PostgreSQL) ja SQL -kielestä
  • laaja-alainen kokemus sovellusten kehittämisestä erilaisissa ympäristöissä
  • hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi arvostamme aikaisempaa  kokemusta DevOps ja ALM -prosesseista ja moderneista työkaluista, UML ja BPMN -mallinnuksesta, teknisestä tietoturvasta ja ketterästä ohjelmistokehityksestä (Scrum, SAFe).

Työtehtävämme tarjoaa sinulle

  • näköalapaikan vastuullisten ja pienempään hiilijalanjälkeen  pyrkivien  kiertotalouden- ja logistiikkasovellusten kehittämiseen 
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti oman kiinnostuksen suuntaamana
  • tilaa omille ideoillesi ja mahdollisuuden kokeilla ja jalostaa niitä käytännön työssä
  • kokeneen ydintiimin tuen.

Joustava työkulttuurimme mahdollistaa myös ajoittaisen etätyöskentelyn. Kattavilla työterveyspalveluilla ja laajalla vakuutusturvalla tuemme työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hae siis mukaan kehittäjätiimiimme ja lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi  sähköpostilla osoitteeseen rekry@quux.fi. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian  sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä voi tiedustella sähköpostitse rekry@quux.fi. 

 

 

TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettäessäsi meille hakemuksen hyväksyt tietosuojakäytäntömme, jonka mukaan rekisterinpitäjänä säilytämme hakemustasi tietojasi yhden (1) vuoden. Tänä aikana hakemuksesi tietoja ei käsitellä aktiivisesti. Avoimia hakemuksia säilytämme kuusi (6) kuukautta. Hakemuksiin liittyvästä rekisteristä vastaa henkilöstöpäällikkömme, joka antaa tarvittaessa lisätietoa  tietosuojakäytänteistämme ( +358 010 299 0031).