Fullstack Developer

 

Quux Oy on pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Yritys keskittyy tilaus-toimitusketjun hallintaa tehostavien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laajasti device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset PK-yritykset että kansainväliset pörssiyhtiöt. 

Tehtävän kuvaus

Työtehtävät liittyvät kiertotalouden logistiikkajärjestelmän web -sovelluspalveluihin ja niiden kehittämiseen.  Pääset mukaan monipuolisiin ja vaihteleviin ohjelmistokehitysprojekteihin sekä käyttämään moderneja ohjelmistokehitysteknologioita ja -työkaluja. Työskentelet osana kokenutta ohjelmistokehitystiimiä, jossa sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa kehitettäviin ratkaisuihin.

Tehtävässä menestymistä tukee

  • Java/Groovy ja TypeScript/JavaScript teknologioiden osaaminen
  • kokemus REST API toteutuksista (JSON, SOAP)
  • tietokantaosaaminen (esim. PostgreSQL) ja SQL -kielen tuntemus
  • hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi arvostamme kokemusta teknisestä tietoturvasta, ketterästä ohjelmistokehityksestä, DevOps prosesseista tai  testausautomaatiosta (esim. Robot Framework, Postman).

Työtehtävämme tarjoaa sinulle

  • näköalapaikan vastuullisten ja pienempään hiilijalanjälkeen  pyrkivien  kiertotalouden- ja logistiikkasovellusten kehittämiseen 
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti oman kiinnostuksen suuntaamana
  • kokeneen ydintiimin tuen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa myös ajoittaisen etätyöskentelyn. Kattavilla työterveyspalveluilla ja laajalla vakuutusturvalla tuemme työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hae siis mukaan tiimiimme ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@quux.fi  31.05.2023 mennessä. Haastattelut aloitetaan joustavasti jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja työtehtävästä voi tiedustella sähköpostitse rekry@quux.fi tai puhelimitse +358 10 299 0031 (tiistaisin klo 13-15).

TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettäessäsi meille hakemuksen hyväksyt tietosuojakäytäntömme, jonka mukaan rekisterinpitäjänä säilytämme hakemusta yhden (1) vuoden. Tänä aikana hakemuksesi tietoja ei käsitellä aktiivisesti. Avoimia hakemuksia säilytämme kuusi (6) kuukautta. Hakemuksiin liittyvästä rekisteristä vastaa henkilöstöpäällikkömme, joka antaa tarvittaessa lisätietoa  tietosuojakäytänteistämme.