Fullstack Developer

 

Quux Oy on pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Yritys keskittyy tilaus-toimitusketjun hallintaa tehostavien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laajasti device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset PK-yritykset että kansainväliset pörssiyhtiöt. 

Tehtävän kuvaus

Työtehtävässä  osallistut monipuolisiin ja vaihteleviin ohjelmistokehitysprojekteihin ja pääset  käyttämään moderneja ohjelmistokehitysteknologioita ja -työkaluja. Työskentelet osana kokenutta ohjelmistokehitys tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus myös vaikuttaa kehitettäviin ratkaisuihin.

Tehtävässä menestymistä tukee

  • tekninen koulutus (esim. insinööri AMK). 
  • useamman vuoden kokemus web-sovellusten kehittämisestä. 
  • aikaisempi kokemus seuraavista käyttämistämme
   ohjelmistoteknologioista: 
   Java/Groovy,
   TypeScript/JavaScript, 
   REST API toteutukset (JSON, SOAP)
   r
   elaatiotietokannat (PostgreSQL, MySQL).
  • hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot suomeksi ja englanniksi

Lisäksi arvostamme kokemusta teknisestä tietoturvasta, ketterästä ohjelmistokehityksestä, DevOps prosesseista tai  testausautomaatiosta (esim. Robot Framework, Postman).

Työtehtävämme tarjoaa sinulle

  • mielenkiintoisia ohjelmistoprojekteja moninaisissa asiakasprojekteissa
  • kokeneen ydintiimin tuen 
  • näköalapaikan modernien ohjelmistoteknologioiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa myös ajoittaisen etätyöskentelyn. Kattavilla työterveyspalveluilla ja laajalla vakuutusturvalla tuemme työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Oletko sinä etsimämme vahvistus? Hae siis mukaan tiimiimme ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@quux.fi  03.03.2023 mennessä. Haastattelut aloitetaan joustavasti jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja työtehtävästä voi tiedustella sähköpostitse rekry@quux.fi tai puhelimitse +358 10 299 0031 (tiistaisin klo 13-15).

TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettäessäsi meille hakemuksen hyväksyt tietosuojakäytäntömme, jonka mukaan rekisterinpitäjänä säilytämme hakemusta yhden (1) vuoden. Tänä aikana hakemuksesi tietoja ei käsitellä aktiivisesti. Avoimia hakemuksia säilytämme kuusi (6) kuukautta. Hakemuksiin liittyvästä rekisteristä vastaa henkilöstöpäällikkömme, joka antaa tarvittaessa lisätietoa  tietosuojakäytänteistämme.