Frontend Developer

Haemme Frontend Developeria Tampereelle. 
Oletko sinä etsimämme vahvistus tiimiimme?

Quux Oy on pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Yritys keskittyy tilaus-toimitusketjun hallintaa tehostavien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laajasti device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset PK-yritykset että kansainväliset pörssiyhtiöt. 

Tehtävän kuvaus

Työtehtävässä pääset osallistumaan monipuolisiin ja vaihteleviin ohjelmistokehitysprojekteihin.  Työskentelet osana innovatiivista tiimiä ja  pääset käyttämään työssäsi moderneja ohjelmistokehitysteknologioita ja -työkaluja. 

Tehtävässä menestymistä tukee

  • 1-3 vuoden kokemus web -sovellusten kehittämisestä
  • kokemus seuraavista käyttämistämme ohjelmistoteknologioista: REST API implementations (JSON, SOAP), HTML+CSS, TypeScript/JavaScript (React/Redux, Angular, Vue.js)
  • hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot suomeksi ja englanniksi.

Työtehtävämme tarjoaa sinulle

  • mielenkiintoisia ohjelmistoprojekteja moninaisissa ympäristöissä
  • kokeneen ydintiimin tuen
  • näköalapaikan modernien ohjelmistoteknologioiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa myös ajoittaisen etätyöskentelyn. Kattavilla työterveyspalveluilla ja laajalla vakuutusturvalla tuemme työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Hae siis mukaan kehittäjätiimiimme ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@quux.fi viimeistään 22.02.2023 mennessä. Haastattelut aloitetaan joustavasti jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja työtehtävästä voi tiedustella sähköpostitse rekry@quux.fi tai puhelimitse +358 10 299 0031 (tiistaisin klo 13-15).TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettäessäsi meille hakemuksen hyväksyt tietosuojakäytäntömme, jonka mukaan rekisterinpitäjänä säilytämme hakemusta yhden (1) vuoden. Tänä aikana hakemuksesi tietoja ei käsitellä aktiivisesti. Avoimia hakemuksia säilytämme kuusi (6) kuukautta. Hakemuksiin liittyvästä rekisteristä vastaa henkilöstöpäällikkömme, joka antaa tarvittaessa lisätietoa  tietosuojakäytänteistämme (heidi.merimaki-tanskanen@quux.fi ,  +358 010 299 0031)