C/C++ -ohjelmoija (sulautetut järjestelmät)

 

Quux Oy on pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laaja-alaisesti device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakkaitamme ovat eurooppalaisen ajoneuvoteollisuuden keskeiset toimijat Göteborgin alueella Ruotsissa. Osaamisemme keskittyy  ajoneuvoteollisuuden automatisoituihin ohjelmistotuotannon prosessien ja työvälineiden kehittämiseen.

Tehtävän kuvaus

Työtehtävässä pääset kehittämään modernin autoteollisuuden automatisoituja ohjelmistotuotannon prosesseja ja  käyttämään moderneja ohjelmistokehitys teknologioita ja työkaluja. Työskentelet osana kokenutta ohjelmistokehitystiimiä, jossa pääset myös itse vaikuttamaan kehitettäviin ratkaisuihin.

Tehtävässä menestymistä tukee

  • tekninen koulutus (esim. insinööri AMK).
  • kokemus sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista eri prosessoreille ja mikrokontrollereille
  • kokemus Linux -ohjelmoinnista sulautetuissa järjestelmissä (esim. laiteajurit) 
  • hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot englanniksi.

Lisäksi arvostamme kokemusta joistakin seuraavista käyttämistämme teknologioista: ARM mikroprosessoriarkkitehtuuri, reaaliaikakäyttöjärjestelmistä (RTOS), XML -teknologiat, Embedded GUI (erityisesti Web).

Työtehtävämme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi

  • näköalapaikan modernin ajoneuvoteollisuuden tulevaisuuden sovelluksiin
  • mahdollisuuden turvakriittisten ohjelmistoteknologioiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen
  • mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista
  • kansainvälisen toimintaympäristön
  • kokeneen ydintiimin tuen.

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa myös ajoittaisen etätyöskentelyn. Kattavilla työterveyspalveluilla ja laajalla vakuutusturvalla tuemme työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hae mukaan tiimiimme ja lähetä  vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@quux.fi  31.05.2023 mennessä. 
Huomioithan, että aloitamme haastattelut joustavasti jo hakuaikana ja täytämme paikan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä tehtävään. 

Lisätietoja työtehtävästä voi tiedustella sähköpostitse rekry@quux.fi tai puhelimitse +358 10 299 0031 (tiistaisin klo 13-15). 

 

TIETOSUOJALAUSEKE: Lähettäessäsi meille hakemuksen hyväksyt tietosuojakäytäntömme, jonka mukaan rekisterinpitäjänä säilytämme hakemustasi tietojasi yhden (1) vuoden. Tänä aikana hakemuksesi tietoja ei käsitellä aktiivisesti. Avoimia hakemuksia säilytämme kuusi (6) kuukautta. Hakemuksiin liittyvästä rekisteristä vastaa henkilöstöpäällikkömme, joka antaa tarvittaessa lisätietoa  tietosuojakäytänteistämme ( +358 010 299 0031).